Comunicate

28.10.2022 - Promoția ,,Octombrie 2022”, start în carieră

28.10.2022   -  Promoția ,,Octombrie 2022”, start în carieră

 

După examenul final și repartizarea la posturi, în școlile de formare inițială  ale MAI, de la Câmpina, Cluj-Napoca și Oradea, au loc, astăzi, ora 11,00, ceremoniile în cadrul cărora absolvenții promoției ,,0ctombrie 2022” depun Jurământul de credință și primesc gradul profesional de agent de poliție/poliție de frontieră.

Aceștia sunt repartizați, preponderent, în domeniul ordinii publice și în sectoarele de frontieră, dar și la alte structuri din MAI - DGA, IGI, DEPABD, DSU, DRPCIV ș.a., pentru acoperirea parțială a deficitului de personal -, urmând ca săptămâna viitoare să se prezinte la locurile de muncă.

În ultimele zile, mai mulți membrii ai Biroului Executiv Central al SNPPC și ai organizațiilor noastre teritoriale le-au fost alături, pentru discuții informale despre reprezentativitatea sindicală, despre drepturile și interesele polițiștilor, pe care le apărărăm și le promovăm, constant, de peste 18 ani, dar și pentru consiliere și îndrumare în viitoarea carieră. În acest sens, le-am pregătit și un set cu diverse modele de rapoarte/cereri, privind unele drepturi financiare sau de altă natură, care trebuie acordate de către șefi/ordonatorii de credite după prezentarea la unitatea angajatoare sau pe parcursul anului (de exemplu: indemnizație instalare, chirie/locuință, decont transport/servicii turistice, concediu odihnă/studii etc.).

Documentele pot fi descărcate accesând linkul următor: https://www.snppc.ro/documente-promo-ii-coli-b74

Le urăm succes în carieră și îi asigurăm că le vom fi alături, mai ales în momentele dificile, când se va impune apărarea  drepturilor profesionale și economico-sociale ignorate sau încălcate de autorități și angajatori!

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL - SNPPC

Parteneri SNPPC: