Comunicate

29.10.2020 - APEL UMANITAR

29.10.2020 - APEL UMANITAR

Dragi colegi!

Familia colegului nostru, agentul șef adjunct de poliție COJOCIA LIVIU- IULIAN, din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, are nevoie de ajutorul nostru. Acesta a încetat din viață în data de 25.10.2020 în urma unui AVC.

Colegul nostru era unicul susținător financiar al unei familii cu 6 copii, 4 dintre ei fiind minori. Pentru ei cuvântul “tata” este doar o amintire dureroasă. Nu putem să îl aducem înapoi, dar putem să le ușurăm existența. Vor urma cheltuieli importante pentru familia îndurerată și credem că, împreună, putem să­-i ajutăm să depășească mai ușor această perioadă tragică din viața lor.

Convinși de spiritul de camaraderie de care dă dovadă personalul M.A.I., facem apel la altruismul nostru, în speranța că atât ajutorul material, cât și gândurile de bine îndreptate către familia greu încercată, vor fi de folos!

Sumele dumneavoastra pot fi virate la BRD – agentia Alexandru cel Bun, in contul RO25BRDE240SV42487402400 deschis pe numele Cojocia Bianca Georgiana.

 

VA MULTUMIM!

Parteneri SNPPC: