Comunicate

29.11.2023 - Parteneriatul SNPPC – Regina Maria, exclusiv on-line

29.11.2023 - Parteneriatul SNPPC – Regina Maria, exclusiv on-line

 Parteneriatul dintre SNPPC și Regina Maria s-a mutat, din septembrie 2023, în mediul on-line, astfel că toate abonamentele de servicii medicale la Regina Maria vor putea fi achiziționate exclusiv din magazinul virtual.

   Cum intri în posesia ofertei?

   Simplu:

   1. Pentru confirmarea eligibilității pe oferta SNPPC, transmiti următoarele informații către adresa de e-mail reginamaria@snppc.ro: nume, prenume, CNP, adresa de e-mail, număr de telefon, cardul de membru SNPPC (foto), vizat pe anul în curs;

   2. Dupa primirea confirmării eligibilității pe oferta primită de la conducerea SNPPC, accesezi magazinul on-line Regina Maria, îți alegi pachetul dorit, adaugi codul SNPPC20 în căsuța “ Adauga codul de reducere”. Plătești direct cu cardul, iar abonamentul va fi activat rapid, în 3 zile de la confirmarea plății.

   Atenție:  discount-ul SNPPC se aplică doar pentru abonamentele Expert Smart, Expert Ultra și Expert Complete!

   Abonații existenți au deja conturi on-line activate.

   Vechile abonamente prin adeziune încetează la finalizarea anului contractual al fiecarui contract individual achiziționat în trecut. Nu este nevoie să faceți nimic, in plus, acum. Toți abonații au deja implementate în conturi noile tipuri de abonamente; dacă doresc alte abonamente pentru alte persoane din familie își fac aceste abonamente direct din cont. Nu se schimbă nimic la vechile abonamente, până nu veți primi, în următorul an, un email de la REGINA MARIA, referitor la când va trebui să urmați pașii din magazinul virtual.

   Este necesar ca, atunci când primesti mesajul de închidere a adeziunii, de la noi, să oprești plata programată, pentru a nu se mai vira sume după încetarea contractului.

 

Parteneri SNPPC: