Comunicate

30.07.2018 - Promoţia Centenarului Unirii, repartizată la posturi

30.07.2018 - Promoţia Centenarului Unirii, repartizată la posturi

 

În cursul zilei de astăzi, 30 iulie 2018, la sediile DGPMB şi ale IPJ-urilor au avut loc festivităţile de primire şi repartizare la noile locuri de muncă a celor mai tineri agenţi de poliţie, absolvenţii Promoţiei 2018 – Centenarul Unirii (foto ataşata: aspect de la ceremonia organizata la DGPMB).

Urmare măsurilor luate anterior absolvirii, la nivelul Poliţiei Române, pe linia resurselor umane, aceştia au fost încadraţi conform calificării obţinute la terminarea şcolii – agent ordine publică, în mediul urban şi în cel rural; cu titlu de excepţie, unii dintre ei sunt repartizaţi şi la structurile de patrulare ale Poliţiei rutiere, în funcţie de cuantumul deficitului de personal al acestor subunităţi.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din M.A.I. le adresează tinerilor absolvenţi  – care au optat, în majoritate covârşitoare, pentru SNPPC – felicitări pentru efortul depus în timpul şcolii şi le urează succes în perioada tutelei profesionale, care precede definitivarea oficială în nobila carieră de poliţist, pentru respectarea căreia organizaţia noastră pledează de 14 ani!!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: