Comunicate

31 mai, Ziua Rezervistului Militar, stabilită de Guvern. Dar Guvernul și MAI îi ignoră pe cei care au fost în serviciul public, sub Drapel

31 mai, Ziua Rezervistului Militar, stabilită de Guvern.  Dar Guvernul și MAI îi ignoră pe cei care au fost în serviciul public, sub Drapel

31 mai, Ziua Rezervistului Militar, stabilită de Guvern.

Dar Guvernul și MAI îi ignoră pe cei care au fost în serviciul public, sub Drapel

 

Instituită prin HG nr. 467/2010, Ziua Rezervistului Militar – 31 mai - conferă instițuțiilor publice și celor din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională dreptul de a organiza manifestări dedicate acestui eveniment. 

Nu am primit din partea MAI sau a altor structuri din subordine semnale despre asemenea manifestări, fapt care denotă ,,interesul” acestora pentru punerea în aplicare a HG 467, dar și lipsa de respect față de rezerviști, cărora li se recunosc meritele doar la momentele festive, când sunt invitați, prin reprezentanți ai asociațiilor oficiale, să se alinieze în rând cu mai-marii zilei, pentru că așa dă bine în poze și pe ecrane.

Astăzi, 31 mai, ora 09,30, site-ul Guvernului – neactualizat din 27 mai, nu făcea nicio referire la Rezeviștii Militari, iar Secțiunea Comunicare de pe site-ul MAI cuprindea, succesiv, 3 informări despre covid din perioada 28-30 mai, fără nici măcar un comunicat de complezență despre Ziua foștilor lucrători din MAI.

La mulţi ani tuturor colegilor noștri, REZERVIŞTI MILITARI, pe care-i asigurăm că vom face tot ceea ce este în puterea noastră, pentru a le apăra interesele!   

BIROUL EXECUTIV CENTRAL – SNPPC

Parteneri SNPPC: