Comunicate

50% reducere la Restaurantele ,,Pauza Mica” din Selgros, pana la 05 iulie a.c., pentru membrii SNPPC

50% reducere la Restaurantele ,,Pauza Mica” din Selgros,  pana la 05 iulie a.c., pentru membrii SNPPC

 

SNPPC a încheiat un parteneriat cu Selgros, prin care membrii noștri, pe baza cardului de membru SNPPC, vizat pe anul în curs, vor primi, în sediile supermarketului, un card special, pentru a beneficia de prevederile contractului.

Selgros va acorda tuturor membrilor Partenerului o reducere de 2%, aplicată la valoarea produselor achiziționate, cu excepția produselor (articolelor) prezentate în revistele Selgros, a produselor aflate deja în diferite promoții, a produselor din tutun și ambalajelor returnabile.

Reducerea oferită se aplică direct pe factura de achiziție, la toate produsele achiziționate de la Selgros, potrivit celor menționate anterior, conform cu prevederile contractului.

Cupoanele FASD FOOD le ofera posesorilor de carduri Selgros, membrii SNPPC, o reducere de 50%, la o singura cumparatura, si sunt valabile in perioada 06.05.2022 – 05.07.2022, in toate restaurantele “Pauza mica” din incinta magazinelor Selgros din toată tara.

Cupoanele se pot activa doar dupa inregistrarea cardului de cumparaturi inregistrat in sistem - ca membru SNPPC, conform conditiilor contractuale, respectiv in aplicatia Selgros, cu 30 de minute inainte de utilizare, conform instructiunilor atasate.

Posesorii de carduri Selgros, ca si persoana fizica deja existenti in baza de date, trebuie doar sa merga la birourile informatii clienti din magazinele Selgros si sa faca dovada ca sunt membri activi SNPPC, cu legitimatia vizata pe anul in curs si cartea de identitate, pentru a fi incadrati in sistem; ulterior, dupa descarcarea si instalarea aplicatiei in telefonul mobil, pot inregistra cardul si beneficia de reducerea de pe cupon.

Clientii noi care solicita carduri de cumparaturi Selgros, ca si membri SNPPC, pot inregistra cardul de cumparaturi in aplicatie la 24 de ore de la emiterea acestuia intr-unul din magazinele Selgros; totodata vor beneficia si de reducerea aferenta.

Deschide atașamentul de mai jos pentru detalii:

Parteneri SNPPC: