Comunicate

APEL UMANITAR - Colega noastră, Andreea Elena SANDU, de la IPJ Teleorman, o tânără polițistă, mamă a doi copii, de 2 și 7 ani, se află într-o situație extrem de dificilă și are nevoie de ajutor

APEL UMANITAR -  Colega noastră, Andreea Elena SANDU, de la IPJ Teleorman, o tânără polițistă, mamă a doi copii, de 2 și 7 ani, se află într-o situație extrem de dificilă și are nevoie de ajutor

APEL UMANITAR

Împreună, pentru ANDREEA!

Colega noastră, Andreea Elena SANDU, de la IPJ Teleorman, o tânără polițistă, mamă a doi copii, de 2 și 7 ani, se află într-o situație extrem de dificilă și are nevoie de ajutor.

 

În luna mai a acestui an a fost diagnosticata cu leucemie mieloida acuta, exact în luna în care a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Este internata la Institutul Clinic Fundeni București, însă trebuie să continuie tratamentul în afara tarii. Viata ei depinde de suma de 250.000 de euro. Va transmite toate gândurile ei bune și va roagă sa o sprijiniți în aceasta grea încercare. Mulțumim anticipat în numele ei și al familiei!

Tratamentul acestei afecțiuni este complicat și costisitor, presupunând inclusiv un transpalant de celule stem, la o clinică din Italia, așa că Andreea are nevoie de suportul nostru financiar, iar colegii din conducerea Biroului Executiv Teritorial SNPPC - IPJ Teleorman lansează un APEL UMANITAR, pentru a o ajuta, în regim de urgență, să lupte împotriva maladiei!

Pentru donații, accesați linkul facebook: https://www.facebook.com/donate/745593912906966/

Suntem o familie, să rămânem o familie!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL - SNPPC

Parteneri SNPPC: