Comunicate

Aproape de semeni, întotdeauna: Elena-Simona ȘUHAN, un OM cu suflet ales!

Aproape de semeni, întotdeauna: Elena-Simona ȘUHAN, un OM cu suflet ales!

 

Colega noastră, membră și delegat sindical SNPPC, lucrează în cadrul Poliției de Frontieră Dorohoi, de aproape 15 ani. În urmă cu 20 de ani, elevă fiind, a devenit voluntar al Crucii Roșii, iar de atunci și până în prezent, zi de zi, a susținut material și moral sute de semeni aflați în situații dificile.  Organizează campanii umanitare, pentru ajutorarea celor aflați în impas - predominant prin intermediul contului său de facebook https://www.facebook.com/suhan.simona  -, prin care încurajează donarea de alimente, medicamente și echipamente medicale, bunuri de uz casnic, bani și chiar locuințe, pentru familii nevoiașe sau pentru colegii noștri, care trec prin momente dificile (recent, vorbim de cazul micuței Timeea, fetița unui polițist de frontieră ieșean, pentru care s-au adunat 20.000 euro, în scopul unor operații complicate, care i-au redat șansa la viață). S-a implicat inclusiv în identificarea unei clădiri adecvate, pentru relocarea Sectorului Poliției de Frontieră unde lucrează, pe timpul efectuării lucrărilor de renovare și modernizare a sediului principal.

Este licențiată a Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității „Al.I. Cuza” din Iași, dar are și calificare de asistent medical și de farmacie. ­Pentru umanismul și acțiunile derulate în sprijinul celor nevoiași, Simona Elena Șuhan  a fost recompensată moral de Poliția de Frontieră și a primit, anul acesta, Diploma de onoare a MAI.

Este foarte activă și pe rețelele de socializare, iar mass-media, inclusiv Ziarul Lumina, al Patriarhiei Române, i-au dedicat reportaje pe măsura sufletului său ales (vezi linkul de mai jos). Are în plan un proiect ambițios: înființarea unei asociații umanitare, pentru întrajutorarea colegilor aflați în suferință din punct de vedere medical. 

Felicitări, Simona-Elena, ești un exemplu frumos pentru noi toți! Succese pe mai departe!

Clik aici: https://ziarullumina.ro/societate/reportaj/politista-de-frontiera-care-schimba-destine-156186.html?fbclid=IwAR20xBhK047Sq7Y4xeNECBsFbDjoY4k9KoTdsza-Mpjr7iinZbZFcwG2dYE

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL SNPPC

Parteneri SNPPC: