Comunicate

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULTI ANI, 2016!

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULTI ANI, 2016!

Cu ocazia Nașterii Domnului și a Anului Nou, SNPPC și FSNPPC transmit tuturor membrilor și familiilor acestora, colaboratorilor, partenerilor si simpatizanților cele mai calde urări de sănătate, bucurii, sperante și împliniri!

Peste tot unde există suflare românescă cu simţământ creştin, Crăciunul este una din cele mai importante sărbători religioase, este prilej de bucurie, pace şi linişte spirituală. Este o zi în care dăruim şi primim multă iubire şi căldură sufletească.

Într-o astfel de zi se petrece și o altã transformare minunatã, adulții se întorc ei înșiși la puritatea copiilor și le pregãtesc acestora bucurii, uneori de negrãit pentru ei, și le împodobesc pomul de Crãciun.

Le dau daruri, ca din partea Celui Sfânt, conceput în chip, paradoxal, ca „mititel și înfãșãțel”, dar și ca „Moș Crãciun”, Cel care veșnic se naște și veșnic e „Vechi de zile”- Dumnezeu!

Pãrinții colindã sau ascultã împreunã cu copiii sfintele noastre colinde, vestitore ale Nașterii Domnului, cântate pe melodii strãvechi românești, care ne dau sentimentul lagãturii cu înaintașii noștri întru aceeași credințã, iubind aceleași melodii și obiceiuri, pe care ni le-au transmis ca pe un testament sfânt, ortodox și românesc.

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI LA MULTI ANI, 2016!

Parteneri SNPPC: