Comunicate

COMUNICAT din 24.04.2017: Amendamentele FSNPPC vor fi dezbătute, azi, în comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor

COMUNICAT din 24.04.2017:

Amendamentele FSNPPC vor fi dezbătute, azi, 
în comisiile reunite ale Camerei Deputaţilor

Iată că informarea primită săptămâna trecută din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, referitoare la parcursul parlamentar al amendamentelor propuse de FSNPPC la OUG nr. 9/2017, în urma mitingului din data de 25 martie a.c., se dovedeşte a fi una reală (a se vedea comunicatele SNPPC din 19/20.04.2017).

În urma intervenţiilor din această dimineaţă ale FSNPPC, prin preşedintele Dumitru Coarnă, la ministrul Afacerilor Interne, precum şi la preşedinţii Comisiilor pentru Buget, Finanţe, Bănci şi, respectiv, pentru Muncă şi Protecţie Socială ale Camerei Deputaţilor, dnii deputaţi Leonardo Badea şi Adrian Solomon, am fost informaţi că amendamentele au fost introduse pe ordinea de zi a şedinţei reunite, de azi, a celor două comisii parlamentare, care vor dezbate proiectul ,,Legii pentru aprobarea OUG nr. 9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017(...)”.

De asemenea, am fost asiguraţi că proiectul în cauză - care a primit, deja, aviz favorabil şi în plenul Comisiei Juridice, de Disciplină şi Imunităţi - va fi dezbătut, mâine, 25 aprilie 2017, în plenul Camerei Deputaţilor, pentru votul final.

Foarte important: efectele concrete ale noului act normativ susţinut de către FSNPPC/SNPPC vor fi aplicabile tuturor structurilor din cadrul Sistemului de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională!

Biroul Executiv Central

Parteneri SNPPC: