Comunicate

COMUNICAT (update la comunicatul nostru de ieri)- Un rezultat concret: iniţiativa SNPPC de majorare salarială, votată în Parlament

COMUNICAT 
(update la comunicatul nostru de ieri)-

Un rezultat concret: iniţiativa SNPPC de majorare salarială, 
votată în Parlament

Ieri după-amiază (11 oct. 2017), Camera Deputaţilor a votat legea de aprobare a OUG 56/2017, care cuprinde majorări salariale pentru polițiști (10%) și personalul civil din MAI (15%), majorări ce vor fi aplicate la salariul de funcție/salariul de bază, după caz (al cărui cuantum nu poate fi mai mic de 1.450 lei şi se adaugă la acesta), de la 1 octombrie a.c.

Efectele concrete (pe fluturaşul de salariu) se vor resimţi din luna noiembrie 2017.

După cum v-am informat constant (a se vedea comunicatele noastre din ultimele trei luni, pe site sau facebook), inițiativa aparține exclusiv FSNPPC/SNPPC și a fost negociată, în cursul lunii iulie 2017, de către preşedintele FSNPPC, pe parcursul a trei întâlniri succesive, la sediul Guvernului, cu Prim-Ministrul României, domnul Mihai Tudose.

Din calculele estimative realizate de specialiştii noştri, majorarea netă, în medie, va fi cuprinsă între 200-600 lei, funcţie de cuantumul salariului şi al sporurilor aplicate.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: