Comunicate

Fundația SNPPC - de peste 14 ani, în slujba omeniei! Ajutoarele aprobate de Consiliul Director se acordă în 5 zile

Fundația SNPPC - de peste 14 ani, în slujba omeniei! Ajutoarele aprobate de Consiliul Director se acordă în 5 zile

             Fundaţia  SNPPC ,,Sfântul Nicolae - ocrotitorul poliţiştilor” a fost înfiinţată în noiembrie 2006, pentru ajutorarea membrilor noștri de sindicat şi a familiilor (soţ/soţie, copii şi părinţi), în situaţii deosebite. De la înființare și până în prezent, Fundația a acordat cca. 35.650 de ajutoare, în valoare de aprox. 13.450.000 lei.

              Anul trecut, s-au acordat peste 2.500 de ajutoare, pentru diferite situații stipulate în Statutul Fundației, însumând peste 800.000 lei (de ex., am acordat peste 200 de ajutoare colegilor infectați cu covid). În sem. I - 2021, am acordat 1.921 de ajutoare (dintre care, 785 pentru covid), în sumă totală de 593.950 lei.

              Fondurile Fundației provin din cotizaţii, din sponsorizări şi din sumele încasate de la poliţiştii, personalul contractual şi de la donatorii voluntari, care au completat ,,Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii”- Formularul ANAF nr. 230.

              Ajutoarele se acordă în maxim 5 zile de la primirea documentaţiei, astfel: naştere – 200 lei/copil (în cazul în care ambii părinţi sunt membri SNPPC, ajutorul se acordă fiecăruia); deces părinte – 300 lei; deces soţ/soţie sau copil – 750 lei; deces membru SNPPC – 1.000 lei; boală/vătămare – între 200 şi 2.000 lei (se acordă şi pentru soţ/soţie sau copil; valoarea exactă este stabilită de către Consiliul Director al Fundatiei, în funcţie de gravitatea fiecărui caz în parte). 

              Detalii și formulare: https://www.fundatie.snppc.ro/.

              Pentru clarificări, pot fi contactați liderii SNPPC din cadrul unităţilor teritoriale  -https://www.snppc.ro/birouri-executive-teritoriale-b22 - sau direct responsabilul activităţii umanitare a SNPPC, la nr. tel: 031.105.11.41/42.  Documentele vor fi trimise electronic, la adresa: fundatie@snppc.ro.

 

              Vă mulțumim pentru generozitatea și încrederea dumneavoastră!

 

CONSILIUL DIRECTOR

al Fundaţiei SNPPC ,,Sfântul Nicolae - ocrotitorul poliţiştilor”

Parteneri SNPPC: