Comunicate

Fundația SNPPC - de peste 14 ani, în slujba omeniei!

Fundația SNPPC - de peste 14 ani, în slujba omeniei!

FundaÈ›ia SNPPC - de peste 14 ani, în slujba omeniei!

 

              FundaÅ£ia  SNPPC ,,Sfântul Nicolae - ocrotitorul poliÅ£iÅŸtilor” a fost înfiinÅ£ată în noiembrie 2006, pentru ajutorarea membrilor noÈ™tri de sindicat ÅŸi a familiilor (soÅ£/soÅ£ie, copii ÅŸi părinÅ£i), în situaÅ£ii deosebite. De la înfiinÈ›are È™i până în prezent, FundaÈ›ia a acordat cca. 35.000 de ajutoare, în valoare de aprox. 13.000.000 lei.

              Anul trecut, s-au acordat peste 2.500 de ajutoare, pentru diferite situaÈ›ii stipulate în Statutul FundaÈ›iei, însumând peste 800.000 lei (inclusiv pentru 200 cazuri colegi infectaÈ›i cu covid).

              Fondurile provin din cotizaÅ£ii, din sponsorizări ÅŸi din sumele încasate de la poliÅ£iÅŸtii, personalul contractual ÅŸi de la donatorii voluntari, care au completat ,,Cererea privind destinaÅ£ia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii”- Formularul ANAF nr. 230 (în ataÈ™ament pdf).

              Ajutoarele se acordă în maxim 5 zile de la primirea documentaÅ£iei, astfel: naÅŸtere – 200 lei/copil (în cazul în care ambii părinÅ£i sunt membri SNPPC, ajutorul se acordă fiecăruia); deces părinte – 300 lei; deces soÅ£/soÅ£ie sau copil – 750 lei; deces membru SNPPC – 1.000 lei; boală/vătămare – între 200 ÅŸi 2.000 lei (se acordă ÅŸi pentru soÅ£/soÅ£ie sau copil; valoarea exactă este stabilită de către Consiliul Director al Fundatiei, în funcÅ£ie de gravitatea fiecărui caz în parte). 

              Detalii È™i formulare: https://www.fundatie.snppc.ro/.

              Pentru clarificări, pot fi contactaÈ›i liderii SNPPC din cadrul unităţilor teritoriale  -https://www.snppc.ro/birouri-executive-teritoriale-b22 - sau direct responsabilul activităţii umanitare a SNPPC, la nr. tel: 031.105.11.41/42.  Documentele vor fi trimise electronic, la adresa: fundatie@snppc.ro.

 

              Vă mulÈ›umim pentru generozitatea È™i încrederea dumneavoastră!

 

CONSILIUL DIRECTOR

al FundaÅ£iei SNPPC ,,Sfântul Nicolae - ocrotitorul poliÅ£iÅŸtilor”

 

Parteneri SNPPC: