Hotel Perla Statiunea Baile 1 Mai/Felix

Hotel Perla Statiunea Baile 1 Mai/Felix

Servicii de calitate intr-o ambianta relaxanta

Oferte Turism

Oferta Complexului  hotelier Wellness & Spa Perla - Statiunea Baile 1 Mai/Felix pentru membrii SNPPC

 REDUCERI LA

Cazare: 10% reducere la tariful de receptie si pachete pe extrasezon;

Spa ( bazine, sauna ): 25%  reducere la valoarea tarif receptie Spa - 2 bazine interioare cu apa termala,2 jacuzzi interioare cu apa termala, 1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala (0.5 metri), 1 sauna turceasca (baia de aburi), 1 sauna finlandeza (sauna uscata), coafor, cosmetica 

 

 • Statiunea Baile 1 Mai este situata in judetul Bihor, la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea, intre satele Rontau si Haieu. Cunoscuta de-a lungul timpului si sub numele de Baile Episcopiei (sec. XV-XVII), statiunea s-a facut remarcata mai ales datorita apelor minerale si a namolului sapropelic extras din lacul aflat in localitate, utilizate in tratarea unor afectiuni reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos central si periferic si afectiuni ginecologice.
  Statiunea se bucura de un climat de tip continental moderat de ses, temperatura medie anuala fiind de 10,5 °C, iar cea din perioada estivala, de 21,3 °C. Presiunea atmosferica medie este de 770 mm coloana de mercur.
  Baza de tratament din Baile 1 Mai va pune la dispozitie personal calificat si servicii de care puteti beneficia in timpul vacantelor petrecute aici.
  Efectul benefic al apelor termale din statiune a fost descoperit cu foarte multi ani in urma. Primele tratamente care se faceau erau cu namolul extras de pe fundul albiei paraului Peta si din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe partile dureroase ale corpului si asa s-a descoperit efectul de vindecare si ameliorare a bolilor reumatice. 

 • amplasare - Baile 1 Mai, Nr. 65/B, jud. Bihor, RO, Tel: 0259.318230; Fax: 0259.317135

  mail1: rezervari@perla1mai.ro

  mail2: office@perla1mai.ro

  rezervari: 0733.695578

  inchiriere terenuri: 0733.695579

Parteneri SNPPC: