Comunicate

INFORMARE - Alegeri pentru conducerea Biroului Teritorial SNPPC din IPJ Maramureş şi întâlnire cu membrii de sindicat din IPJ Sălaj

INFORMARE - Alegeri pentru conducerea Biroului Teritorial SNPPC 
din IPJ Maramureş şi întâlnire cu membrii de sindicat din IPJ Sălaj

În ziua de joi, 15 februarie a.c., începând cu ora 14,00, va avea loc Adunarea generală a membrilor SNPPC din cadrul Biroului Teritorial constituit la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş – organizaţie condusă de către Lucian Petruţ, pentru alegerea conducerii locale a structurii noastre sindicale.

De asemenea, în ziua de vineri, 16 februarie a.c., va avea loc şi Adunarea generală a membrilor SNPPC din cadrul Biroului Teritorial constituit la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj – preşedinte Daniel Lazăr, în scopul prezentării unei informări referitoare la activitatea desfăşurată anul trecut, dezbaterii unor teme de actualitate şi a strategiei SNPPC pentru atingerea obiectivelor statutare şi promovarea intereselor membrilor noştri de sindicat.

Alegerile de la Maramureş vor avea loc la sediul IPJ, iar activitatea de la Sălaj – la sediul Poliţiei Mun. Zalău. Conform Statutului SNPPC, sunt eligibile: funcţia de preşedinte, cele două funcţii de vicepreşedinte, funcţia de secretar şi funcţiile de delegat sindical, dacă acestea au fost aprobate de Adunarea generală.

Biroul Executiv Central al SNPPC va fi reprezentat la aceste activităţi de către preşedintele Dumitru Coarnă şi trezorierul general Claudiu Staicu.

Le dorim succes candidaţilor şi le reamintim tuturor membrilor noştri de sindicat că am devenit cea mai reprezentativă organizaţie de profil din domeniul ordinii şi siguranţei publice respectând, întotdeauna - în cei peste 13 ani de la înfiinţare, un motto definitoriu:

Am început cu încredere şi curaj, continuăm puternici şi uniţi!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: