Comunicate

INFORMARE DE PRESĂ - Salarizarea personalului MAI, temă de discuție în grupurile de lucru cu partenerii sociali

INFORMARE DE PRESĂ - Salarizarea personalului MAI, temă de discuție în 
grupurile de lucru cu partenerii sociali

Vineri, 28 iulie 2017 o delegație a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC) s-a întâlnit cu ministrul Gabriel Petrea la sediul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social.

La întâlnirea solicitată de președintele sindicatului, Dumitru Coarnă, a participat și Claudiu Staicu, trezorier general SNPPC. În cadrul discuțiilor s-a atins subiectul deficitului de personal din MAI precum și îmbunătățirea condițiilor de protecție a polițiștilor în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Ministrul Gabriel Petrea le-a confirmat acestora că va supune analizei în cadrul grupurilor de lucru ale Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social (CNTDS) toate temele ridicate SNPPC, inclusiv aplicarea Legii nr. 152/2017 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare, respectiv Legea nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Parteneri SNPPC: