Comunicate

INFORMARE din 06.11.2017 - Acord de colaborare FSNPPC-SINDLEX R. Moldova

INFORMARE din 06.11.2017 -
Acord de colaborare FSNPPC-SINDLEX R. Moldova

În cursul vizitei efectuate, luna trecută, la Chişinău, de către delegaţia FSNPPC, formată din președintele Dumitru Coarnă și trezorierul general Claudiu Staicu, a fost re-semnat Acordul de colaborare sindicală între organizaţia noastră şi FSM "SINDLEX" - organizaţia similară a fraţilor noştri de peste Prut, care apără drepturile lucrătorilor din Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Vizita, care a avut loc la invitația domnului Mihail Lașcu, președintele FSM "SINDLEX" (şi un prieten apropiat al FSNPPC), a mai inclus întâlniri şi discuţii cordiale cu ministrul Afacerilor Interne, domnul Alexandru Jizdan, cu preşedintele Confederației Naționale a Sindicatelor din R. Moldova, domnul Oleg Budza, şi cu domnul colonel de poliţie Gheorghe Cavcaliuc – şef adjunct al Inspectoratului General de Poliţie.

Acordul semnat se referă, între altele, la: formare profesională, protecţia muncii, sprijinirea reciprocă a membrilor de sindicat, promovarea profesiei, culturii, sportului, turismului, precum şi la organizarea tratamentului / odihnei membrilor de sindicat şi familiilor acestora în spaţii proprii sau prin reciprocitate.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: