Comunicate

INFORMARE din 29.05.2018 Întâlniri cu membrii SNPPC din județele Mehedinți și Caraș-Severin

INFORMARE din 29.05.2018 Întâlniri cu membrii SNPPC din județele Mehedinți și Caraș-Severin

Sindicatul Național al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a organizat, în perioada 23-25 mai 2018, sedințe ale Biroului Executiv Central și birourilor teritoriale cu membrii de sindicat din cadrul IPJ Mehedinți – Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin, Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin, Sectoarele Poliției de Frontieră Orșova, Șvinița, Moldova Nouă, Oravița, IPJ Caraș-Severin – Polițiile orașelor Oravița și Bocșa.

Biroul Executiv Central a fost reprezentat de preşedintele Dumitru Coarnă și vicepreşedintele Mihai Zlat. Au fost prezenți și liderii organizațiilor teritoriale din  cadrul Poliției și Poliției de Frontieră din județele Mehedinți, respectiv Caraș-Severin.

Au fost dezbătute cele mai importante aspecte profesionale, financiare, logistice şi legislative din domeniul nostru de activitate, între care au prezentat un evident interes salarizarea şi problemele apărute, încă de anul trecut, prin aplicarea Legii-cadru nr. 153/2017.

Au mai fost abordate şi aspecte referitoare la aplicarea Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, formele sindicale de protest adoptate în acest an, din cauza nesoluţionării revendicărilor noastre, asistenţa juridică şi asigurarea consilierii membrilor de sindicat pe diferite probleme de interes.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: