Comunicate

INFORMARE privind absolvirea promoţiei de poliţişti 2016

INFORMARE 
privind absolvirea promoţiei de poliţişti 2016

În cursul acestei săptămâni, în cadrul instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne vor avea loc festivităţile de absolvire a cursurilor de către studenţii Academiei de Poliţie “A.I.Cuza” şi elevii şcolilor de agenţi de poliţie/poliţie frontieră, promoţia 2016.

Aceştia vor primi gradele profesionale mult-aşteptate şi vor fi repartizaţi la noile locuri de muncă din cadrul structurilor de ordine publică/poliţie de frontieră, în funcţii corespunzătoare debutanţilor.

Urmare măsurilor luate la nivelul I.G.P.R., pe linia resurselor umane, tinerii agenţi de poliţie vor fi încadraţi, preponderent, în mediul urban, în posturi din domeniul siguranţei publice. Cu titlu de excepţie, unii dintre aceştia ar putea fi repartizaţi, de către inspectoratele judeţene, care primesc absolvenţii promoţiei 2016, şi la structurile de patrulare ale poliţiei rutiere, în funcţie de cuantumul deficitului de personal al acestor subunităţi.

După absolvire, polițiștii vor efectua concediul de odihnă, până la data de 1 august a.c., când se vor prezenta la noile posturi.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din M.A.I. le adresează tinerilor absolvenţi felicitări pentru efortul depus în perioada şcolarizării şi le urează succes în nobila carieră de poliţist!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL AL S.N.P.P.C.

Parteneri SNPPC: