Comunicate

În atentia membrilor SNPPC: - Beneficiile contractului încheiat de SNPPC cu ,,Regina Maria” - Asigurarea privată de sănătate se deduce fiscal

În atentia membrilor SNPPC:
-	Beneficiile contractului încheiat de SNPPC cu ,,Regina Maria”
-	Asigurarea privată de sănătate se deduce fiscal

Biroul Executiv Central al SNPPC a încheiat, în urmă cu cinci ani, un contract de colaborare cu RETEAUA PRIVATA DE SANATATE REGINA MARIA, cea mai extinsă reţea privată de sănătate din România, asigurând servicii medicale pentru abonaţi din toate judeţele ţării. Pachetele de care puteţi beneficia, în calitate de membru SNPPC, sunt: Pachetul Profesional, Pachetul Expert Ultra si Pachetul Expert Complete, iar serviciile medicale incluse, precum şi cele oferite cu discount, sunt detaliate pe site-ul nostru (pagina principală) şi pe intranet/intrapol SNPPC. De asemenea, informații puteţi obţine și de la liderii SNPPC.

Costul este avantajos prin faptul că: platind abonamentul lunar, se evită o cheltuială mare in momentul in care apare o problema medicala; se oferă expertiza medicală; o echipă medicală de peste 1000 de medici cu experienta vasta si relevanta, profesori universitari si doctori de renume, sunt disponibili; se asigură o prevenţie suplimentară; organismul este predispus catre diverse afectiuni din cauza stilului de viata, insa de multe ori nu da semnale decat atunci cand este prea tarziu, dar investigarea preventivă ne ajută să prevenim sau sa descoperim la timp posibilele afectiuni. În plus faţă de accesul la servicii medicale, abonamentul dvs. poate aduce şi beneficii suplimentare în cadrul reţelei de parteneri, care oferă discounturi preferenţiale abonaţilor Reţelei Regina Maria. Te încurajăm, astfel, să profiţi de ofertele speciale, discount-ul fiind acordat pe baza cardului care te identifică drept abonat al Reţelei.

Abonamentul asigură, gratuit, următoarele servicii medicale în regim de urgenţă: Hotline medical, 24/7h - medicul urgentist, care preia apelul, evaluează starea pacientului şi decide etapele următoare, conform protocolului; Ambulanţă privată, în Bucureşti şi Cluj, 24/7 - la recomandarea medicului de pe linia de urgenţă, ambulanţa se deplasează la locul de muncă, precum şi la domiciliu, în funcţie de abonament; Acces în camerele de gardă pentru urgenţe medicale, conform Ghidului National de Preluare si Triaj al Urgentelor Medicale; pentru Adulţi - Camera de Gardă Spital Euroclinic, cu acces gratuit L-D, 08:00-20:00; pentru Femei & Copii (Obstetrică-Ginecologie şi Pediatrie) - Camera de Gardă Spital Băneasa, cu acces gratuit L-D,08:00-20:00; Serviciile oferite gratuit la Camera de Garda pentru urgenţe, în intervalul orar specificat; Consultaţii; Toate serviciile incluse în abonamentul medical deţinut.

Foarte important: Direcţia Generală Financiară din cadrul M.A.I. ne-a comunicat că există baza legală pentru deducerea fiscală a sumei de 400 euro/anual, reprezentând o parte din prima de asigurare plătită, conform prevederilor OUG nr. 3/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal (art. 78 - Determinarea impozitului pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor).

Pentru detalii/clarificări, persoană de contact din partea Rețelei private de sănătate ,,Regina Maria" este: RALUCA ANGHEL, tel. 0731.490.882.

Formularul de adeziune, pachetul de beneficii pentru membrii SNPPC şi familiile lor, ghidul abonatului, procedura de abonare şi alte informaţii utile despre acest parteneriat pot fi obţinute accesând site-ul SNPPC, pagina principala: http://www.snppc.ro/oferte.php?id=385&idu=org%22 .

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: