Comunicate

Noul parteneriat SNPPC - Regina Maria

Noul parteneriat SNPPC - Regina Maria

Incepand cu data de 1 februarie 2023, parteneriatul dintre SNPPC si Regina Maria se muta in online, astfel  că toate abonamentele de servicii medicale Regina Maria vor putea fi achizitionate exclusiv din magazinul online .

 

Cum intri in posesia ofertei? Valabil doar pentru abonamente noi , nu trimiteti mailuri abonatii actuali. 

Simplu:

1. Pentru confirmarea eligibilitatii pe oferta pentru SNPPC, transmiti urmatoarele informatii catre adresa de email reginamaria@snppc.ro: nume, prenume, CNP, adresa de email, numar de telefon, cardul de membru SNPPC (foto), vizat pe anul in curs;

2. Dupa primirea confirmarii eligibilitatii pe oferta primita de la conducerea SNPPC, accesezi magazinul online Regina Maria, iti alegi pachetul dorit, adaugi codul SNPPC20 in casuta “ Adauga codul de reducere”. Platesti direct cu cardul, iar abonamentul va fi activat rapid, in 3 zile de la confirmarea platii.

Atentie:  discount-ul se aplica doar pentru abonamentele Expert Smart, Expert Ultra si Expert Complete!

IMPORTANT- valabil doar pentru contractele achizionate inainte de 1 februarie 2023

Vechile abonamente prin adeziune inceteaza la finalizarea anului contractual al fiecarui contract individual achizionat in trecut. Nu este nevoie sa faceti nimic in plus acum. Toti abonatii au deja implementate in conturi noile tipuri de abonamente daca doresc alte abonamente pentru alte persoane din familie. Nu se schimba nimic la vechile abonamente pana nu veti primi in urmatorul an un mail de la REGINA MARIA, cand trebuie sa urmati pasii din mail. 

Este necesar ca atunci cand primesti mesajul de inchidere a adeziunii, de la noi, sa opresti plata programata pentru a nu se mai vira sume dupa incetarea contractului.

Parteneri SNPPC: