Alte Beneficii

OFERTA LA FANTANA

PURIFICATOR APA

OFERTA LA FANTANA

La Fantana este principalul furnizor de servicii de aprovizionare cu apa pentru companii si angajatii acestora. Cu o experienta de peste 17 ani in servicii pentru afaceri, am dezvoltat o serie de optiuni pentru orice tip de companie: apa imbuteliata la bidoane disponibila prin watercoolere, purificatoare pentru apa si apa imbuteliata la cutie.

Solicita o intalnire cu reprezentantii nostri pentru a stabili impreuna nevoile companiei tale si solutia care ti se potriveste cel mai bine. Iti vom prezenta modul in care asiguram servicii complete, de la watercoolere in custodie, livrarea gratuita in cazul bidoanelor de apa, service, mentenanta si igienizare periodica, precum si produse complementare si accesorii. La acestea se adauga buletinele de analiza pentru fiecare lot de apa sau pentru apa disponibila prin purificatoare.

Apa filtrata este prima recomandare a medicilor pentru hidratare si nu are restrictii de varsta si afectiuni. Purificatoarele iti asigura apa filtrata din belsug, permanent, pentru un cost unic lunar. Beneficiezi de o apa buna de baut, curata si sigura gratie sistemului performant de 4 filtre succesive. Purificatoarele ofera instantaneu apa calda si rece si se pot incadra perfect in spatiul biroului datorita suprafetei mici pe care o ocupa si datorita designului placut.

ABONAMENTUL PENTRU MEMBRII SNPPC A FOST REDUS LA 13,5 euro/luna+TVA, respectiv 15,3 euro/luna+TVA, functie de modelul aparatului.

Persoana contact dedicata contract cu SNPPC - Ionita Adrian - tel. 0742102506

mail - adrian.ionita@lafantana.ro

Parteneri SNPPC: