Toate ofertele SNPPC

04.05.2022 - Parteneriat SNPPC cu Selgros

04.05.2022 - Parteneriat SNPPC cu Selgros

SNPPC a încheiat un parteneriat cu Selgros, prin care membrii noștri, pe baza cardului de membru SNPPC, vizat pe anul în curs, vor primi, în sediile supermarketului, un card special, pentru a beneficia de prevederile contractului.

Selgros va acorda tuturor membrilor Partenerului o reducere de 2%, aplicată la valoarea produselor achiziționate, cu excepția produselor (articolelor) prezentate în revistele Selgros, a produselor aflate deja în diferite promoții, a produselor din tutun și ambalajelor returnabile.

Reducerea oferită se aplică direct pe factura de achiziție, la toate produsele achiziționate de la Selgros, potrivit celor menționate anterior, conform cu prevederile contractului.

Cupoanele FASD FOOD le ofera posesorilor de carduri Selgros ca si membri SNPPC o reducere de 50% la o singura cumparatura si sunt valabile in perioada 06.05.2022 – 05.07.2022 in toate restaurantele “Pauza mica” din incinta magazinelor Selgros din tara.

Cupoanele se pot activa doar dupa inregistrarea cardului de cumparaturi inregistrat in sistem ca si membru SNPPC conform conditiilor contractuale, in aplicatia Selgros cu 30 de minute inainte de utilizare conform instructiunilor atasate.

Posesorii de carduri Selgros ca si persoana fizica deja existenti in baza de date trebuie doar sa merga la birourile informatii clienti din magazinele Selgros si sa faca dovada ca sunt membri activi SNPPC cu legitimatia avizata pe anul in curs si cartea de identitate pentru a fi incadrati in sistem conform conditiilor contractuale, ulterior dupa descarcarea si instalarea aplicatiei in telefonul mobil pot inregistra cardul si beneficia de reducerea de pe cupon.

Clientii noi care solicita carduri de cumparaturi Selgros ca si membri SNPPC conform conditiilor contractuale pot inregistra cardul de cumparaturi in aplicatie la 24 de ore de la emiterea acestuia intr-unul din magazinele Selgros, totodata vor beneficia si de reducerea aferenta.

Parteneri SNPPC: