Toate ofertele SNPPC

Parteneriat SNPPC - ALGRUP SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE: 20% discount pentru membrii noștri

Parteneriat SNPPC - ALGRUP SERVICII INTEGRATE  DE SECURITATE:  20% discount pentru membrii noștri

       Începând cu 07 februarie 2023B.T. SNPPC- Frontiera Olt a semnat un protocol de colaborare cu Societatea comercială ALGRUP SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE S.R.L. cu sediul social în Slatina, stradă Unirii, nr. 12, bl. FA 12 A, sc. 3, ap. 1 jud. OLT. Societatea este licentiata de Inspectoratul General al Politiei Române pentru a desfasura activitati de pază obiective, bunuri, valori și protecție persoane, cu nr. 0792/P.

      AGS - ALGRUP SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE vine în sprijinul tuturor membrilor SNPPC, cu o ofertă imbatabila pe piață - reducere de 20% față de preturile practicate curent, pentru urmatoarele servicii:

     SERVICII DE PAZA, PROTECTIE SI SUPRAVEGHERE REȘEDINȚE PRIVATE

    -sisteme antiefractie cu montaj inclus; supraveghere video cu montaj inclus; interventie rapidă - agent security; monitorizare 24/7 - agent security; control acces.

     SISTEM ANTIEFRACTIE CU MONTAJ INCLUS

    - kit alarma; sirena interna/externa; senzori prezență; 1 contact magnetic; 1 telecomandă ce foloșeste pentru armarea/dezarmarea sistemului precum și pentru declanșarea unei alarme în caz de pericol

    - contract pe minim 24 luni și monitorizare în dispecerat.

    La aceste sisteme de securitate antiefractie se pot monta diverse accesorii la cerinta beneficiarului: senzori (detectori) IR (infrarosu) de interior (temperatura ridicata) sau exterior(cu imunitate la animale mici), wireless sau cu fir, detectori șoc, detectori geam spart, detectori fum (cu legare prin 2 sau 4 fire), buton panica, pedala panica, comunicatoare digitale/GSM, sirene de interior/exterior.

    Pentru toate sistemele instalate, Compartimentul tehnic al firmei întocmește proiectele si documentatia tehnică necesară.

     SUPRAVEGHERE VIDEO CU MONTAJ INCLUS

    - kit Sistem; 2 camere video; 3 camere video; 4 camere video; DVR.

       ALGRUP SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE va pune la dispozitie o gama larga de sisteme de supraveghere video de inalta performanata, care  pot fi instalate atat în interior, cât și în exterior.

    Sistemele de supraveghere sunt dotate cu camere de ultima generatie foarte performante . Captura video poate fi realizata alb-negru, color sau in infrarosu. Monitorizarea se face permanent, iar inregistrarea are loc doar in momentul miscarii. Camerele sunt conectate prin fir, astfel incat sa nu apara interferente.

    Camerele pot fi dotate cu diverse accesorii cum ar fi: dispozitive de orientare, carcase incalzite, ventilate(pentru exterior), sisteme de curatare a lentilei, etc.

ALGRUP Security, va poate monitoriza bunurile și proteja proprietățile, fiind autorizata sa detina în dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea în mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie.

    CONTROL ACCES - Instalarea de dispozitive de „control acces";

    ALGRUP SECURITY, montează și pune la dispozitie o gama variata de sisteme de control al accesului. Comanda se face asupra unor actionari de tip YALA electromagnatica (CISA, etc.) sau turnichet. In functie de tipul comunicatiei echipamentele de control acces pot functiona independent sau in retea. Complexitatea sistemelor este determinata de cele patru componente principale: Metoda de identificare, Echipamentele electronice pentru comanda, Dispozitivele pentru blocarea accesului si Software administrare.

    Sistemele de control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, datorita restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in amplasament.       Functiile acestuia, ofera administratiei un control riguros al acces-ului in zonele de importanta, cu evidentierea activitatii prin rapoarte detaliate.

    DISPECERAT ZONAL DE MONITORIZARE; MONITORIZARE 24/7 - AG SECURITY

    - activitatea de monitorizare functioneaza non-stop si se realizeaza prin aparatura de telefonie fixa si mobila;

    - semnalele sunt receptionate si decodificate instantaneu la nivelul dispeceratului si afisate pe monitorul video cu adresa beneficiarului si tipul evenimentului;in urma semnalelor primite, dispeceratul anunta in mod operativ echipa de interventie din zona si dupa caz organele de politie si pompierii, inclusiv conducerea beneficiarului;

    - asigurarea supravegherii locurilor si punctelor vulnerabile instalarea sistemelor TV cu circuit închis sau in sistemul radio prin emitatori si receptori TV in microunde, cu înregistrarea imaginilor 24/24 ore.

    Societatea ALGRUP dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa GSM. Poate asigura clientul de monitorizare și supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piața. Dezideratul ALGRUP principal este, asigurarea unei stări permanente de protecţie clienţilor firmei, indiferent de forma şi sistemul pe care il prefera.

      Pentru mai multe detalii, A SE VEDEA ATAȘAMENTUL PDF DE MAI JOS;      Relații la dl. NICOLA LAURENTIU - Secretar B.T. SNPPC -  Frontiera Olt / Tel. 0768121600 

Parteneri SNPPC: