Toate ofertele SNPPC

Parteneriat SNPPC pentru produse ORIFLAME – min. 15% discount

Parteneriat SNPPC pentru produse ORIFLAME – min. 15% discount

 

Biroul teritorial SNPPC din cadrul Poliției de Frontieră Maramureș (prin dl. Ilie Ovidiu Gășpărel, primvicepreședinte - persoană de contact) a încheiat, recent, un protocol cu S.C. AZURO COLIBRI S.R.L. din Sighetul Marmației, privind livrarea, la nivel național, a produselor din gama ORIFLAME, în conditii avantajoase: minim 15% reducere față de prețul afișat pe site-ul firmei producătoare (Oriflame).

Obligația de plată a produselor comandate (telefonic sau on-line) revine membrului SNPPC care a inițiat comanda și se realizează în maxim 20 de zile de la confirmarea comenzii.

Procentul de discount poate fi mai mare  de 15% și va fi negociat de solicitant cu reprezentantul societății partenere, în funcție de valoarea comenzii. Transportul produselor comandate este gratuit, dacă valoarea comenzii depășește suma de 350 lei; în cazul comenzilor inferioare valorii de 350 lei, acesta va fi suportat de solicitant și va fi cuprins între 6-15 lei, în funcție de distanță.

Comanda va fi livrată în termen de 2-5 zile, în functie de locația de livrare.

Reducerea se acordă pe baza cardului de membru SNPPC, vizat pe anul în curs.

Persoana de contact pentru comenzi, relații și detalii suplimentare: ILIEȘ SIMONA, director S.C. AZURO COLIBRI S.R.L., telefon 0754.224.225; canale media: ILIEȘ SIMONA, Facebook, Instagram, WhatsApp 0754224225, e-mail: il_simona@yahoo.com.

Parteneri SNPPC: