Comunicate

Parteneriatul cu Regina Maria, reînnoit de la 1 ianuarie 2021. 20% discount, în prezent, pentru testări covid

Parteneriatul cu Regina Maria, reînnoit de la 1 ianuarie 2021. 20% discount, în prezent, pentru testări covid

 

Pachetele sunt imbunatatite, astfel incat sa satisfaca cat mai mult nevoile  medicale ale membrilor SNPPC. Totodata, Regina Maria acorda un discount de 20% pentru testarea SARS-CoV2 de tip RT-PCR si testare serologica de anticorpi IGG si IGM, in baza abonamentului achizionat, activ.

Oferta disponibila, incepand cu 1 ianuarie 2021:
• Abonament Expert Smart – 37 lei / luna / persoana
• Expert Ultra – 46 lei / luna / persoana
• Expert Complete – 64 lei / luna / persoana
• Premium Priority – 130 lei / luna / persoana

Important! La acest pachet se pot abona atat titularii, cat si membrii de familie (sot / sotie / copil cu varsta de pana in 18 ani).

Informatii despre serviciile incluse in abonament, dar si documentele necesare pentru  reinnoirea abonamentului, gasiți pe site-ul Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual - snppc.ro. Acestea sunt:
• Anexele aferente noilor abonamente de servicii medicale disponibile, incepand cu data de 01.01.2021;
• Comparatie intre cele 4 tipuri de abonamente;
• Procedura de abonare;
• Actul de adeziune si anexa pentru beneficiari.

Bine de stiut! Abonarea pe oricare dintre abonamentele de mai sus se poate face printr-un act de adeziune, cu plata programata (pentru modul de plata lunar), semestrial sau anual cu plata in conturile Regina Maria (online, in clinicile Regina Maria sau la sediile Raiffeisen).

Pentru a-ti reinnoi abonamentul este necesar sa trimiti pe adresa de email customersupport@reginamaria.ro un nou act de adeziune, semnat/scanat, insotit de adeverinta SNPPC/card de membru si print screen cu plata programata, pana la data de 18.12.2020 .

Important! In cazul in care nu doresti reinnoirea abonamentului, acesta va inceta la data 1 ianuarie 2021. Este necesara sa anulezi plata programata direct in aplicatia bancii cu aceasta data.
 Pentru detalii: https://www.snppc.ro/regina-maria-bd411

Parteneri SNPPC: