Comunicate

Parteneriatul SNPPC - REGINA MARIA, în trend

Parteneriatul SNPPC - REGINA MARIA, în trend

Parteneriatul SNPPC - REGINA MARIA, în trend

Incepand cu ianuarie 2021, parteneriatul nostru cu Rețeaua Medicală Regina Maria a fost reînnoit, iar evoluția acestuia este pozitivă. În prezent, cca 1.400 de membri SNPPC/familii au abonamente și beneficiază de facilitățile oferite.

Conform ultimei statistici a Clinicii, în primele șase luni ale acestui an, au fost efectuate 15.130 de investigații medicale, acoperite integral  de costul abonamentelor, iar alte 844 au fost efectuate cu discount, conform contractelor încheiate.

Reamintim faptul că Pachetele medicale convenite de SNPPC cu Regina Maria, la 1 ianuarie a.c., sunt îmbunătățite, astfel încat să satisfacă nevoile medicale ale membrilor noștri și familiilor.

Oferta disponibila incepand cu 1 ianuarie 2021:

• Abonament Expert Smart – 37 lei / luna / persoana

• Expert Ultra – 46 lei / luna / persoana

• Expert Complete – 64 lei / luna / persoana

• Premium Priority – 130 lei / luna / persoana

Important! La acest pachet se pot abona atat titularii, cat si membrii de familie (sot / sotie / copil cu varsta de pana in 18 ani).

Bine de stiut! Abonarea se poate face printr-un act de adeziune, cu plata programata (pentru modul de plata lunar), semestrial sau anual, cu plata in conturile Regina Maria (online, in clinicile Regina Maria sau la sediile Raiffeisen).

Pentru reînnoirea abonamentului, este necesar sa trimiteti pe adresa de email customersupport@reginamaria.ro un nou act de adeziune, semnat/scanat, insotit de adeverinta SNPPC/card de membru si print-screen, cu plata programata.

Detalii complete, pe site-ul SNPPC:

 

https://www.snppc.ro/regina-maria-bd411

 

Biroul Executiv Central - SNPPC

 

Parteneri SNPPC: