Comunicate

Pentru cei interesaţi de o carieră în cadrul MAI: Încă se mai pot depune cereri pentru concursul de admitere în şcolile postliceale de Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmi şi Pompieri/Protecţie civilă

Pentru cei interesaţi de o carieră în cadrul MAI:


Încă se mai pot depune cereri pentru concursul de admitere 
în şcolile postliceale de Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmi şi Pompieri/Protecţie civilă

Conform Metodologiei de admitere în instituţiile de formare profesională iniţială ale Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2017, până la data de 21 iulie a.c. încă se mai pot depune cereri de înscrisere la concursul de admitere în şcolile postliceale, care pregătesc agenţi de poliţie sau, după caz, subofiţeri/maiştri militari pentru Armele cu profil militar din MAI.

Dosarele de recrutare ale candidaţilor se constituie în conformitate cu prevederile Ordinului m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale Ministerului Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare, respectiv ale Ordinului m.a.i. nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare ale Ministerului Afacerilor Interne.

Concursurile de admitere la şcolile postliceale ale MAI se desfăşoară în perioada 02–10 septembrie 2017, conform graficelor stabilite de către unităţile de învăţământ.

Documentele pentru dosarul de candidat, cererea tipizată, condiţiile şi criteriile specifice de recrutare, modul de efectuare a vizitei medicale/evaluării psihologice, baremele pentru probele fizice, numărul de locuri alocate, calendarul concursurilor şi datele de contact ale instituţiilor de formare profesională iniţială se pot afla accesând pagina web a MAI:

www.mai.gov.ro/Cariera/Institutiide invatamant/formare profesionala.

Parteneri SNPPC: