Comunicate

Promoţia 2017 – prima zi de muncă

Promoţia 2017 – prima zi de muncă

În cursul zilei de astăzi, 31 iulie 2017, la sediile DGPMB şi ale IPJ-urilor au avut loc festivităţile de primire şi repartizare la noile locuri de muncă a celor mai tineri poliţişti, absolvenţii promoţiilor 2017 de agenţi şi ofiţeri (foto: aspecte de la ceremonia organizată de Poliţia Capitalei, care a primit grosul promoţiei din acest an – peste 140 de poliţişti).

Urmare măsurilor luate anterior absolvirii, la nivelul Poliţiei Române, pe linia resurselor umane, cei 578 de agenţi de poliţie au fost încadraţi conform calificării obţinute la terminarea şcolii – agent ordine publică, în mediul urban şi în cel rural; cu titlu de excepţie, unii dintre aceştia sunt repartizaţi şi la structurile de patrulare ale poliţiei rutiere, în funcţie de cuantumul deficitului de personal al acestor subunităţi.

Cei 272 de ofiţeri au fost repartizaţi în posturile pentru care au optat la absolvire, în structuri de investigaţii criminale, judiciar, rutier etc.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din M.A.I. le adresează tinerilor absolvenţi felicitări pentru efortul depus în perioada şcolarizării şi le urează succes în perioada tutelei profesionale, care precede definitivarea oficială în nobila carieră de poliţist!!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL AL S.N.P.P.C.

Parteneri SNPPC: