Comunicate

Protocol SNPPC – Complexul piscicol HERMES, Periș; discount 25% pentru membrii noștri de sindicat

Protocol SNPPC – Complexul piscicol HERMES, Periș; discount 25% pentru membrii noștri de sindicat

Protocol SNPPC – Complexul piscicol HERMES, Periș

 

https://www.hermes-peris.ro/prezentare.html

 

Membrii SNPPC, amatori sau profesioniști într-ale pescuitului, beneficiază de încă o facilitate: 25% reducere din tariful practicat de Complexul piscicol – Balta HERMES din Periș, jud. Ilfov. Discountul se acordă în baza cardului de membru SNPPC, vizat pentru anul în curs, sau a unei adeverințe care atestă calitatea de membru SNPPC.

Lacul este situat la marginea localității Periș (jud. Ilfov), accesul la baltă fiind extrem de usor datorită poziționării lângă drumul principal din localitate. Dupa doi ani de lucrări de dragare, consolidare maluri si amenajare a standurilor de pescuit, incepand cu anul 2014, balta Hermes a fost deschisa pescuitului, fiind introdusa in circuitul competitional. Regulamentul permite pescuitul in regim C&R "Prinde si Elibereaza", atât pe timpul zilei, cât si al nopții.

Suprafața totală a bălții este de aproximativ 20 Ha, cu adâncimi de 1,6-4 m și substrat tare, dar si cu prezenta, pe alocuri, a structurilor subacvatice, unde au fost raportate si cele mai mari capturi. Distanta medie dintre maluri este de 150 m, pescuitul practicandu-se de pe un singur mal, cu spatiu suficient intre standuri si zonă largă in față, astfel incat pescarii sa nu se incomodeze reciproc.

Populatia piscicola este dominata de crap comun (romanesc) si crap oglindă (salonta), cu greutati ce variaza intre de la 3 la peste 30 Kg, recordul actual al lacului constand intr-un crap romanesc, de 28 Kg.

Popularile sunt frecvente, sunt filmate/pozate si prezentate pe site, in sectiunea Noutati, in galeria Foto-Video sau pe pagina de Facebook sau de YouTube.

FIR ÎNTINS!

 

Parteneri SNPPC: