Comunicate

SCRISOARE DE SUSŢINERE-05.12.2017/ ,,O palmă dată unui poliţist în misiune este o palmă dată Poliţiei Române”

SCRISOARE DE SUSŢINERE-05.12.2017/
,,O palmă dată unui poliţist în misiune este o palmă dată Poliţiei Române”

,,Asociaţia Europeană pentru Susţinerea Drepturilor Omului - Combaterea Discriminării şi Corupţiei”, prin preşedinta acesteia, doamna Viorica ONCIOIU, ne-a trimis o emoţionantă scrisoare de susţinere a colegului nostru (vezi ataşamentul foto integral pe contul nostru de facebook), care a fost ultragiat, sâmbătă, 02 decembrie a.c., în localitatea Niculiţel din jud. Tulcea, prin care condamnă atitudinea antisocială a agresorului şi lipsa de reacţie civică adecvată a celorlalţi cetăţeni prezenţi la faţa locului.

Asociaţia consideră că modul de acţiune al poliţistului (nevoit să gestioneze singur un eveniment complex, ce putea degenera – aspect pe care noi îl tot clamăm de multă vreme, în timp ce reacţia factorilor decizionali este doar una de ternă compasiune, care nu ne asigură protecţia în timpul misiunilor) a fost unul legal şi în totală concordanţă cu circumstanţele faptei infracţionale produse.

,,O palmă dată unui poliţist în misiune este o palmă dată Poliţiei Române”- conchide cu fermitate şi justeţe doamna Viorica ONCIOIU.

În numele celor peste 40.000 de membri de sindicat din Ministerul Afacerilor Interne, pe care îi reprezentăm, Biroul Executiv Central al SNPPC transmite mulţumiri ,,Asociaţiei Europene pentru Susţinerea Drepturilor Omului-Combaterea Discriminării şi Corupţiei” şi îşi exprimă speranţa că mass-media, formatorii de opinie şi organizaţiile civice vor reflecta obiectiv evenimentele de acest gen, în spiritul adevărului şi al nevoii comune de dreptate socială!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Parteneri SNPPC: