Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni generali

 

a. Acest site (denumit generic SITE) este parte a site-urilor Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (S.N.P.P.C). Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare isi produce efectele intre dumneavoastra si Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (S.N.P.P.C). Acceptarea se considera tacita si fara rezerve.

b. S.N.P.P.C poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane. c. Utilizarea acestui site, presupune acceptarea regulilor S.N.P.P.C.

d. S.N.P.P.C poate schimba, suspenda sau intrerupe site-ul, in orice moment, fara a anunta in prealabil. S.N.P.P.C poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, S.N.P.P.C poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

 

01. Continut

 

a. Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comerial. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre S.N.P.P.C.

c. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al S.N.P.P.C.

d. S.N.P.P.C nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.

e. In cazul in care considerati ca orice material publicat pe acest site de echipa redactionala sau de oricine altcineva incalca drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest lucru printr-un mesaj trimis adresa de e-mail publicata in sectiunea Contact a site-ului.

 

02. Drepturi de autor

 

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.snppc.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

c. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre Clubul Roman de Presa: "Consiliul de Onoare considera ca preluarea fara cost a unor materiale de presa se poate realiza doar in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza."

In mod obligatoriu, in aceste cazuri, trebuie citata sursa informatiei. Preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu detinatorul drepturilor.

De asemenea, la sfarsitul stirii, dupa ultimul paragraf si in afara acestuia (sau la inceputul stirii, in functie de layout-urile site-urilor in cauza), se va preciza in mod vizibil: "SURSA: SNPPC.ro", cu link catre site-ul www.snppc.ro.

Mediile offline se supun de asemenea termenilor agreati de catre CRP si in conformitate cu prevederile Legii drepturilor de autor din Romania.

d. S.N.P.P.C, logo-ul S.N.P.P.C si www.snppc.ro sunt proprietatea S.N.P.P.C, niciuna dintre ele neputand fi utilizata fara acordul scris al S.N.P.P.C

 

03. Raspunderi

 

a. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de S.N.P.P.C in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. S.N.P.P.C isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj postat pe site, intrepretat la discretia S.N.P.P.C ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat.

b. Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca declarati si sunteti de acord cu publicarea de catre S.N.P.P.C a unui Continut, stabilit pe baza unor criterii proprii, Continut ce poate fi interpretat ca fiind publicat, prezentat intr-o maniera care sa nu fie conforma cu dorintele dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, raspunderea S.N.P.P.C nu poate fi retinuta.

Parteneri SNPPC: